Back to Top

hippo 1

Trimzwemmen

trimzwemmenTrimzwemmen is actief zwemmen onder begeleiding van een ervaren zweminstructeur. Niet alleen baantjes trekken, maar zwemmen in je eigen tempo en op je eigen niveau. Het doel is het verbeteren van je algehele conditie. Iedereen kan meedoen, jong of oud. Trimzwemmen is heel gezond, want je gebruikt bijna al je spieren. Tegelijkertijd is het een veilige sport met geringe kans op blessures. Om mee te doen hoef je zeker geen geoefende zwemmer te zijn, wél moet je drie kwartier lang zwemmen kunnen volhouden.

Tijden: Maandag van 19:30 tot 20:15 uur.

 

Aqua-fit

Deze lessen worden gegeven in het ondiepe gedeelte van het diepe bad. Er wordt gewerkt aan de opbouw van je conditie en het versterken van je spierkracht. Dus een beetje van trimzwemmen en Aquajoggen maar dan een stuk rustiger. Belangrijk is dat iedereen mee kan doen en wel op je eigen tempo. Belangrijk is het bewegen in het water in groepsverband. Dit alles ondersteunend door vrolijk muziek. Ik zou zeggen doen en neem je beste vriendin mee. Woensdag 10:30-11:15

 

Aquajoggen

Wie van water en muziek houdt en graag een beetje sportief en actief wil zijn, moet eigenlijk eens een keertje bij ons op Aqua-Jogging les komen. Aqua-Jogging vindt plaats in het diepe bassin van het zwembad en staat onder professionele begeleiding.
Aqua-Jogging is er voor degene die wil werken aan fitheid en conditie. Aqua-Jogging is een ontspannen manier van bewegen. Lopen zonder de grond te raken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke weerstand van het water. Behalve loopbewegingen worden specifieke oefeningen gedaan voor armen, benen, schouders, rug- en buikspieren. De oefeningen zijn voor iedereen goed te volgen, leuk en gevarieerd. Ervaar het zelf! 
Woensdag 19:00-19:45

 

CrossSwim 

Maandag en vrijdag van 9:45 tot 10:30 uur. CrosSwim is een combinatie van trimzwemmen met Fitness oefeningen. Dus vindt je zwemmen leuk met daar tussendoor oefeningen die je ook in een sportschool krijgt of een box dan zit je hier goed. 

 

Borstcrawltraining 

Zwemmen is een hele technische sport. Als je de techniek goed beheerst is zwemmen leuker, makkelijker en gaat het sneller.
Wil jij borstcrawl techniek verbeteren en de slag langer vol kunnen houden? Kom dan meedoen met onze 10 trainingen op de donderdagavond.
Alle onderdelen van de zwemslag komen aan bod en er is natuurlijk ruimte voor individuele vragen en aandachtspunten.
Op donderdagavond van 19:30 tot 20:15 

 

Kosten

Trimzwemmen/aquajoggen - 1 maal per week + een geldig abonnement - € 51,50
Trimzwemmen/aquajoggen - 2 maal per week + een geldig abonnement - € 68,00
Ook is er nu de mogelijkheid om een Aquafit/Trimzwemkaart te kopen voor 1x per week. Met deze kaart mag je kiezen tussen 1x trimzwemmen, aquajoggen, aqua-fit of CrossSwim.  Deze kaart kost € 67,00 (geen abonnement bij nodig)
Of een kaart voor 2 x per week. Met deze kaart kan je per week 2x trimzwemmen, aquajoggen,aquafit of CrossSwim (of beide 1 maal per week). Deze kaart kost € 92,00 (geen abonnement bij nodig)